Recenze|Velká recenze na štětce JessUp

4. července 2015 v 14:29 | LuxyBeauty |  Recenze
Ahoj holky,
jelikož mám už nějakou dobu štětce od JessUp, tak jsem si řekla, že už bych mohla udělat nějakou tu recenzi. Používala jsem je několik měsíců, abych je odzkoušela pořádně a nepsala recenzi po 14 dnech, protože si myslím, že po delší době toho zjstíte více.
Štětce jsem kupovala na Ebay za pár korun. Přesně nevím kolik stály. Objednávala jsem 2 sady. Jedna obsahovala 5 velkých a 5 malých stejných štětců a další sada obsahovala 8 štětců na oči.
Začnu první sadou:
1. Round Top



Kulatý štětec, který používám na makeup. Štětiny jsou umělé, hustě poskádané a jsou pěkně zastřižené. Na pleti neškrábou.
Makeup se s ním zapracovává dobře , nedělá čáry a je příjemný.
Po několikátém vyprání pustil jen pár chupů, jinak předtím z něho nevypadl ani jeden chloupek.

Menší verzi používám na korektor. S ním se pracuje o něco hůře, teda aspoň pro mě, jelikož jsem zvyklá na velké štětce, ale i s tímto se korektor dobře zapracovává, opět nedělá čáry, je taky pěkně střžený a jemný.
Po vyprání z něho vypdal asi jen jeden nebo dva chlupy.

2. Flat Top
Rovně strižený štětec, který se dá použít jak na makeup nebo tekuté produkty, tak i na suché.Já hopoužívám na úplné zapracování makeupu. Štětiny jsou opět jemné, dobře zpracovává makeup, nedělá čmouhy a šětec je hutsý. U toho většího mám problém, že mi sem tam někdě vypadne chlup. To se mi hodně stává , když zapracovávám makeup, tak mi vypadne chlup.

U menšího jsem zatím nenašla využití. Ale je opět jemný, hustý a jinak k tomuto nemám co víc napsat, jelikož ho skoro nepoužívám maximálně tak na nanášení masky. Toť vše.

3.Angled
Štětec , která je stižený kulatě a ze šikma. No snd to vidíte. Nevím jak jinak to popsat, se může použít na cokoliv. JAk na tekuté tak i suché produkty. Já jsem s ním nanášela tvářenku i makeup. Oba produkty dobře zaprauje, je hustý, štětiny jsou jemné, u tohoto štětce chluby nepadají i po několikátém vyprání.

Menší verzi používám na oční stíny. Na blendění stínu nebo i do ohybu oka. Štětec je taky hustý, takže doře zapracuje cokoliv. Štětiny nepadají, je hustý, a jemný.

4.Flat Angled
Ze šikma střižený štětec, používám na pudr. Tento štětec už není tak husý jako ty předešlé a celkem píchá. Nevím čím to je, jestli tam jsou štětiny, které jsou hrubší ... Nevím. Ale už neí tak jemný. Jinak se s tím pudr dobře zapracovává .

Menší verzi taky nepoužívám. Nevím na co bych tenhle štětec využila, ale třeba pro něj najdu nějaké využití. Tenle menší štětec je lepší, je hustější a jemnější než jeho větší bráška.

5.Tapered
Štětec stižený do tvaru tulipánu je super n konturování. Já ho používám i na bronzer, i na konturování. Je hustý, štětiny má jemné, nepelichá. To je as jediný štětec, u kterého mi zatím nevypadl jediný chlup.

Malý štětec používám na tuhý korektor nebo na malé nedokonalosti. U něho mám hned několik výhrad. První je taková,že ta špička štětce je střašně tvrdá. Vím že u těch pencil štětců jsou ty hroty tvrdé, ale u toho je to horší. Další věc je taková, že asi po 10? 20? vyprání začal pouštět chlupy, ale hrozně, tím stylem, že se přejedete po štětci a hned vám v ruce zůstaně několik chlupů. Asi to bude tím, že se bud rozpouští lepidlo, nebo už to tak nedrží .Nevím. Ale pozitivum nakonec je takové, že se s ním dobře nanáší korektor a díky tomu tvaru se trefíte i na tu nejmenší nedokonalost.

Všechny štětce se dobře perou, dobře schnou, drží svůj tvar a naž na pár vyjímek nepouští chlupy. Za mě jsou to super štětce na pleť za pár korun a udělají velmi dobrou službu.

2 Sada:
U této sady vám musím upozornit, že jsem hledala tyto štětce, ale nikde jinde než na ebay jsem je nenašla a ten popis trochu pokulhává, takže se asi stane, že jsou špatně pojmenovaané, Tak mi pto promiňte :)

1.Tapered blending
Tento štětec má méně chlupů, jsou celkem dlouhé, tím pádem se s ním špatně pracuje. Ohýbá se. Sem tam ho použiji na blendění stínů, ale i to blendění s tím trochu pokulhává. Zatím nevypdal ani jeden chloupek, což je plus.

2. Large Shading
Tento štětec je dobrý na stíny na celé víčko. Je poměrně široký, takže je to rychlovka. Stíny dobře zapracuje na víčko, štětiny jsou celkem do roviny střižené a nepelichá.

3.Medium Angled shading
Tento štětec střižený ze šikma, je dobrý na blendění okrajů stínu, nebo rozjasňění pod obočím. Me jemné chlupy, a neppadají. U tohoto štětce je mínus jen to že štětiny jsou velké. Ale jinak je super.

4.Pencil
U tohoto štětce mám jen jednu výhradu a to, že je tvrdý. Hlavně ten hrot, takže s ním musím opatrně, abych se nepíchla do oka.
Ale je super na spodní linku, nebo na zmtavení ohybu oka. Tenhle štětec nesmí chybět v žádné sadě štětců.

5.Concealer brush
Placatý štětec, který je super na korektor ale já ho používám na rozjasnění pod obočím, nebo na bílý stín. Štětec je hustý, celkem tvrdší, ale u tohoto štětce mi to nevadí. A nepelichá. Zatím nevypadl ani jeden chlup.

6.Eyeshading Brush
Štětec je malý, je podobný jako ten přředchozí, ale je menší. Je vhodný na preciznější pracování.


Tohle byla velká recenze štětců. Ještě jednou se omlouvám, jestli ty štětce budou nějak špatně pojmenované, ale nemohla jsem najít popisy štětců.
Ještě bych dodala, že všechny štětce se dobře perou, jsou jemné, z umělých štětin.
Rukojet je dost velká na to, aby se s tím štětcem dobře pracovalo, a je dřevěná nebo asi podoba dřeva.
Štětce drží pohromadě, takže jsou kvalitně udělané, a nepříjde mi , že by na nich bylo něco špatného.

Pokud byste měli ještě nějaké otázky na tyto štětce, tak stačí napsat :)
Pokud máte zkušenosti s těmito štětci, tak mi určitě dejte vědět. :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (160)
Zobrazit starší komentáře

101 MlokmFrielf MlokmFrielf | E-mail | Web | 22. prosince 2017 v 0:16 | Reagovat

title loans texas https://1paydayloansonline.com/
poor credit loan <a href="https://1paydayloansonline.com/">best online payday loans</a>

102 Svesbshidly Svesbshidly | E-mail | Web | 22. prosince 2017 v 5:39 | Reagovat

best debt consolidation loan https://now24paydayloans.com/
loans now <a href=https://now24paydayloans.com/>cash advance usa</a>

103 JthasBloozy JthasBloozy | E-mail | Web | 23. prosince 2017 v 17:48 | Reagovat

instant cash personal loan
<a href="https://24hrspaydayloans.com/">online payday loans</a>
finance payday
<a href=https://24hrspaydayloans.com/>payday loans online same day</a>

104 JbsfgxCrerma JbsfgxCrerma | E-mail | Web | 23. prosince 2017 v 22:34 | Reagovat

applying for a payday loan
<a href="https://now24paydayloans.com/">cash advance now</a>
fast loans bad credit
<a href=https://now24paydayloans.com/>payday loans near me</a>

105 JthasvBloozy JthasvBloozy | E-mail | Web | 24. prosince 2017 v 19:02 | Reagovat

payday loans 300
<a href="https://installmentloannbbm.com/">payday loans near me</a>
payday advance usa
<a href=https://installmentloannbbm.com/>payday loans</a>

106 Dbsdbgoogic Dbsdbgoogic | E-mail | Web | 25. prosince 2017 v 0:53 | Reagovat

loans poor credit
<a href="https://paydayloansxxe.com/">online loans</a>
short term loan
<a href="https://paydayloansxxe.com/">direct lender payday loans</a>

107 Dbsabgggoogic Dbsabgggoogic | E-mail | Web | 27. prosince 2017 v 20:33 | Reagovat

home loans bad credit
<a href="https://www.getispaydayloansonline.com/">cash loans online</a>
payday loan brokers
<a href="https://www.getispaydayloansonline.com/">payday loan online</a>

108 JtaxBloozy JtaxBloozy | E-mail | Web | 28. prosince 2017 v 11:29 | Reagovat

payday loans no faxing no credit checks
<a href="https://badcreditnyrc.org/">bad credit payday loans</a>
bad credit payday loans online
<a href=https://badcreditnyrc.org/>same day payday loan</a>

109 JbsxxBloozy JbsxxBloozy | E-mail | Web | 29. prosince 2017 v 18:26 | Reagovat

credit debt management
<a href="https://quickkiinstallmentloans.org/">payday cash loan</a>
loans no credit check
<a href=https://quickkiinstallmentloans.org/>online payday loans</a>

110 JwemBloozy JwemBloozy | E-mail | Web | 31. prosince 2017 v 19:32 | Reagovat

unsecured personal loan
<a href="https://personalaae.org/">online payday loans no credit check</a>
bad credit payday loans lenders
<a href=https://personalaae.org/>payday loans online</a>

111 JmfvBloozy JmfvBloozy | E-mail | Web | 2. ledna 2018 v 3:20 | Reagovat

loan payday
<a href="https://paydayaazt.org/">payday loan lenders</a>
a payday loan check
<a href=https://paydayaazt.org/>online payday loans</a>

112 ZbstCrerma ZbstCrerma | E-mail | Web | 2. ledna 2018 v 4:51 | Reagovat

instant cash loans
<a href="https://paydayvtuloans.com/">cash advance loan</a>
for online payday loans
<a href=https://paydayvtuloans.com/>cash advance online</a>

113 Dndgoogic Dndgoogic | E-mail | Web | 4. ledna 2018 v 14:55 | Reagovat

10 dollar payday loans
<a href="https://paydayvtulo.org/">installment loan</a>
bad credit instant loans
<a href="https://paydayvtulo.org/">payday loans online</a>

114 Mcsoscix Mcsoscix | E-mail | Web | 11. ledna 2018 v 3:35 | Reagovat

generic viagra cheap
<a href="http://viagraonszb.com/">natural viagra</a>
buy viagra australia
<a href="http://viagraonszb.com/">free viagra samples</a> ’

115 Mndoscix Mndoscix | E-mail | Web | 11. ledna 2018 v 15:25 | Reagovat

viagra sales
<a href="http://viagrapfhze.com/">brand name viagra</a>
soft tabs viagra
<a href="http://viagrapfhze.com/">buy viagra on line</a> ’

116 Fndidealo Fndidealo | E-mail | Web | 16. ledna 2018 v 1:50 | Reagovat

cialis from india
<a href="http://cialpharmedi.com/"></a>
how much does cialis cost
<a href="http://cialpharmedi.com/">buy cialis online</a> ’

117 Fndidealo Fndidealo | E-mail | Web | 16. ledna 2018 v 12:19 | Reagovat

cialis from india
<a href="http://cialpharmedi.com/"></a>
cialis buy online
<a href="http://cialpharmedi.com/">cialis side effects</a> ’

118 GevUndoli GevUndoli | E-mail | Web | 17. ledna 2018 v 10:54 | Reagovat

cialis buy online
<a href="http://jrucialis.com/">cialis on line</a>
cialis tadalafil tablets
<a href=http://jrucialis.com/>tadalafil cialis</a> ’

119 Fndidealo Fndidealo | E-mail | Web | 17. ledna 2018 v 13:13 | Reagovat

buy cialis canada
<a href="http://haycialis.com/"></a>
cialis professional vs regular
<a href="http://haycialis.com/">cialis daily</a> ’

120 GbvUndoli GbvUndoli | E-mail | Web | 18. ledna 2018 v 5:33 | Reagovat

cialis next day delivery
<a href="http://veucialis.com/">cialis price</a>
cialis no prescription needed
<a href=http://veucialis.com/>free cialis</a> ’

121 Lssdvdkeycle Lssdvdkeycle | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 2:41 | Reagovat

viagra pills for sale
http://viasergeneric.com/
free viagra without prescription
<a href=http://viasergeneric.com/>online viagra</a> OK’

122 EcfvLiette EcfvLiette | E-mail | Web | 27. ledna 2018 v 15:37 | Reagovat

generic viagra no prescription http://viasergeneric.com/  OK’

123 Smithe285 Smithe285 | E-mail | Web | 28. ledna 2018 v 20:30 | Reagovat

weblog. Loads of gratitude sharing. gcefecdkeecfgkae

124 Rokillugh Rokillugh | E-mail | Web | 29. ledna 2018 v 16:10 | Reagovat

viagra and high blood pressure http://genericonlineviaqra.com/ ok’

125 MhtFrielf MhtFrielf | E-mail | Web | 1. února 2018 v 19:13 | Reagovat

OK’ https://cashadvanceonline.us.org/
installment loans poor credit <a href="https://cashadvanceonline.us.org/">cash advance now</a>

126 Mvsdillugh Mvsdillugh | E-mail | Web | 6. února 2018 v 18:02 | Reagovat

OK’
<a href="http://genericonlineviaqra.com/">viagra price</a>
generic viagra from india
<a href="http://genericonlineviaqra.com/">cheap generic viagra</a>

127 Tvbsoila Tvbsoila | E-mail | Web | 7. února 2018 v 20:33 | Reagovat

OK’
<a href="https://24paydayloan.org/">payday loans online</a>
title loans texas https://24paydayloan.org/ - online loans

128 Ldflache Ldflache | E-mail | Web | 9. února 2018 v 11:19 | Reagovat

Hello! All!  <a href="http://genericviaser.com/">generic viagra</a> pfizer brand name viagra <a href=http://genericviaser.com/>buy viagra</a> ok’

129 Randallblevy Randallblevy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 1:55 | Reagovat

hvem kan fГҐ tilskud til viagra
<a href=http://www.viagrabs.com>buy viagra</a>
about viagra in urdu
<a href="http://www.viagrabs.com">buy viagra online</a>
first time using viagra stories

130 Randallblevy Randallblevy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 3:26 | Reagovat

26 years old and need viagra
<a href=http://viagrabs.com>buy viagra</a>
can you take viagra and lisinopril together
<a href="http://viagrabs.com">buy viagra</a>
viagra rezeptfrei in holland

131 Randallblevy Randallblevy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 10:30 | Reagovat

viagra a sharm el sheik
<a href=http://viagrabs.com>buy viagra online</a>
viagra bez recepty rzeszГіw
<a href="http://www.viagrabs.com">buy viagra</a>
natural food that act as viagra

132 Randallblevy Randallblevy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 12:10 | Reagovat

viagra and tylenol 3
<a href=http://viagrabs.com>viagra online</a>
is there an over the counter pill that works like viagra
<a href="http://viagrabs.com">viagra online</a>
effects of viagra on young males

133 Randallblevy Randallblevy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 14:00 | Reagovat

viagra hoe lang werkt het
<a href=http://viagrabs.com>buy viagra</a>
how to check if viagra is real
<a href="http://viagrabs.com">buy viagra</a>
where to buy viagra in goa

134 Donaldrax Donaldrax | E-mail | Web | 11. února 2018 v 5:08 | Reagovat

funny pictures of viagra
<a href=http://viagrabs.com>buy viagra</a>
where can i get viagra in perth
<a href="http://viagrabs.com">buy viagra</a>
if cialis doesn work will viagra

135 Michaelflose Michaelflose | E-mail | Web | 13. února 2018 v 4:52 | Reagovat

buying cialis in brazil
<a href=http://jcialisf.com>cialis generic</a>
cialis dosage body weight
<a href="http://jcialisf.com">buy cialis</a>
why limit alcohol with cialis

136 Smithf797 Smithf797 | E-mail | Web | 20. února 2018 v 22:23 | Reagovat

When some one searches for his necessary thing, so heshe desires to be available that in detail, thus that thing is maintained over here. badakdcdakeeadda

137 LtvSnopy LtvSnopy | E-mail | Web | 21. února 2018 v 15:15 | Reagovat

OK’ https://bestpaydayloan.us.org/
payday loan companies online <a href=https://bestpaydayloan.us.org/>installment loans</a>

138 MndFrielf MndFrielf | E-mail | Web | 21. února 2018 v 15:55 | Reagovat

OK’ https://loanonline.us.org/
fast online payday loans <a href="https://loanonline.us.org/">advance cash payday loan</a>

139 LtvSnopy LtvSnopy | E-mail | Web | 21. února 2018 v 17:39 | Reagovat

OK’ https://bestpaydayloan.us.org/
best payday loan company <a href=https://bestpaydayloan.us.org/>installment loans</a>

140 Smithg429 Smithg429 | E-mail | Web | 24. února 2018 v 19:52 | Reagovat

Thanks  for any other informative web site. Where else may just I get that kind of information written in such an ideal way? I have a mission that I am just now operating on, and I have been on the look out for such information. dkcbfadfeggbaeda

141 Gbbvierve Gbbvierve | E-mail | Web | 28. února 2018 v 1:56 | Reagovat

<a href="http://otcerectilepills.com/">generic viagra</a>
viagra 50mg
<a href=http://otcerectilepills.com/>otc erectile pills</a>  OK’

142 DvsSlold DvsSlold | E-mail | Web | 28. února 2018 v 2:52 | Reagovat

viagra for sale
<a href=http://cheaperectilepills.com/>viagra</a>
female viagra pill
<a href="http://cheaperectilepills.com/">erectile dysfunction treatment</a> OK’

143 Dvssatty Dvssatty | E-mail | Web | 1. března 2018 v 18:51 | Reagovat

buy cheap viagra online http://otcerectilepills.com/  OK’
viagra brand secure <a href=http://otcerectilepills.com/>viagra online</a>

144 FbdJoume FbdJoume | E-mail | Web | 2. března 2018 v 16:22 | Reagovat

Hello! All! http://cheaperectilepills.com/ buy viagra new york <a href=http://cheaperectilepills.com/>cheap erectile pills</a> ok’

145 FvvSlold FvvSlold | E-mail | Web | 3. března 2018 v 5:47 | Reagovat

low cost viagra
<a href=http://buyerectionpills.com/>otc erectile pills</a>
viagra in india
<a href="http://buyerectionpills.com/">cialis online</a> OK’

146 Pplillugh Pplillugh | E-mail | Web | 3. března 2018 v 19:17 | Reagovat

<a href="http://erectiledysfunctionmedicationpills.com/">cialis online</a>
cheapest price viagra
<a href="http://erectiledysfunctionmedicationpills.com/">erectile dysfunction natural remedies</a> OK’

147 Fntillugh Fntillugh | E-mail | Web | 6. března 2018 v 15:32 | Reagovat

Hi All!
<a href="http://viasergeneric.com/">viagra price</a>
viagra forum
<a href="http://viasergeneric.com/">viagra</a> OK’

148 Fntillugh Fntillugh | E-mail | Web | 7. března 2018 v 21:05 | Reagovat

Hi All!
<a href="http://viasergeneric.com/">generic viagra online</a>
canadian pharmacy online viagra
<a href="http://viasergeneric.com/">generic viagra online</a> OK’

149 Rvuillugh Rvuillugh | E-mail | Web | 11. března 2018 v 0:09 | Reagovat

Hi All!
<a href="http://onlineviaqer.com/">cheap viagra</a>
cheapest viagra prices
<a href="http://onlineviaqer.com/">generic viagra online</a> OK’

150 LlmImilS LlmImilS | E-mail | Web | 20. března 2018 v 13:40 | Reagovat

canada viagra generic
<a href="http://buyviaqra.com/">viagra pills</a>
viagra buying
<a href=http://buyviaqra.com/>generic viagra online</a>  OK’

151 HnnArorm HnnArorm | E-mail | Web | 23. března 2018 v 9:36 | Reagovat

<a href="https://needmoney.us.com/">i need money fast</a>
fast online payday loans <a href="https://needmoney.us.com/">i need money now</a>
OK’

152 JjjImilS JjjImilS | E-mail | Web | 23. března 2018 v 14:26 | Reagovat

debt consolidation loan <a href="https://fastcash.us.com/"> fast cash payday loans online</a>
bad credit auto loans <a href=https://fastcash.us.com/> fast online payday loans</a>
OK’

153 HnbSlold HnbSlold | E-mail | Web | 30. března 2018 v 12:33 | Reagovat

viagra brand sale
<a href=http://vigraviagra.com/>cheap viagra</a>
buy viagra on line
<a href="http://vigraviagra.com/">viagra</a> OK’

154 GbcSlold GbcSlold | E-mail | Web | 2. dubna 2018 v 20:29 | Reagovat

buy viagra online cheap
<a href=http://vigraviagra.com/>generic viagra</a>
female viagra drug
<a href="http://vigraviagra.com/">viagra pills</a> OK’

155 Smithg502 Smithg502 | E-mail | Web | 4. dubna 2018 v 23:15 | Reagovat

Hello there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing! eeaecgdaeagdgcbd

156 bgcabutt bgcabutt | E-mail | Web | 11. dubna 2018 v 21:07 | Reagovat

viagra overdose <a href="http://officialsaintsnflproshop.com/">viagra</a> how to use viagra <a href=http://officialsaintsnflproshop.com/>viagra for sale</a> OK’

157 bsrCoise bsrCoise | E-mail | Web | Neděle v 0:42 | Reagovat

female viagra uk <a href="http://fviagrajjj.com/#">natural viagra alternatives</a> buy viagra online without prescription <a href="http://fviagrajjj.com/#">viagra wiki</a> OK’

158 bgfabutt bgfabutt | E-mail | Web | Neděle v 16:13 | Reagovat

purchase viagra <a href="http://loviagraosn.com/#">viagra price comparison</a> viagra doses <a href=http://loviagraosn.com/#>viagra information</a> OK’

159 wbzJoume wbzJoume | E-mail | Web | Pondělí v 16:41 | Reagovat

safe generic viagra <a href="http://junkmarketstyleevents.com/#">new viagra</a> real viagra for sale <a href=http://junkmarketstyleevents.com/#>generic viagra soft tabs</a> OK’

160 fdwCoise fdwCoise | E-mail | Web | Úterý v 1:35 | Reagovat

buy generic viagra <a href="http://viagraveikd.com/#">viagra online</a> viagra usa <a href="http://viagraveikd.com/#">viagra</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama